Site-ul charisma-deco.ro este în proprietatea şi administrarea companiei SC Electric Masters SRL. Dacă accesaţi site-ul şi utilizaţi conţinutul lui, înseamnă că acceptaţi implicit condiţiile generale de acces şi utilizare detaliate mai jos. Magazinul online www.charisma-deco.ro este operat de SC Electric Masters SRL, CUI RO9485309, cu sediul în Str. Rovinari nr. 19, Craiova, cont bancar RO25 BRDE 170S V807 0375 1700 deschis la BRD Craiova, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J16/546/1997.

 Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

 Administratorul site-ului charisma-deco.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

 Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau  pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

In cazul in care sesizati o eventuala incalcare a drepturilor de autor pe site-ul www.charisma-deco.ro va rugam sa ne transmiteti un email cu problema semnalata la adresa de e-mail tinaruptureanu@charismatrade.ro, in atentia d-nei Augustina Ruptureanu - Managing Partner Electric Masters.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere TRUSTED.ro. Marca de Încredere TRUSTED.ro presupune îndeplinirea unui set de standarde rezultate din dispozițiile legale ce privesc comerțul electronic dar și din bunele practici din domeniu.

Înregistrarea ca membru
Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces că membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

 Garantii produse
Electric Masters SRL, respectiv www.charisma-deco, ofera la orice achizitie a unui produs o garantie legală de conformitate, conform OUG 140/2021 Aceasta garantie asigura clientii nostri ca produsele sunt conforme cu descrierile prezente pe site-ul www.charisma-deco.ro, au caracteristicele prezentate in descrieri, iar starea produselor este impecabila.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugăm să va asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și charisma-deco.ro sunt reglementate oficial de OUG 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua primirii produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul charisma-deco.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

În cazul în care unele produse comandate de către clienți nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de noi (ex: erori de stoc furnizor, produse ieșite fără notificare din ofertă) clientul va fi informat despre acest fapt imediat ce lipsa de stoc a fost constatată. Acolo unde este necesar, www.charisma-deco.ro.ro va rambursa clientului suma/sumele achitate în avans de către acesta, în termen de maximum 14 zile de la notificarea lipsei de stoc către client.

Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. charisma-deco.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului charisma-deco.ro sunt gratuite şi voluntare şi implică acceptarea termenilor de utilizare de mai jos.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând clientul se poate dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerţului electronic 365/2002 şi Hotărârea Guvernului nr. 1308/2002 referitor la comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

SC Electric Masters SRL deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui text.

Abonaţii newsletter-ului pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective.

Ne rezervăm dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă avem orice motive să creadem că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului charisma-deco.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii charisma-deco.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Reclamatii si solutionare litigii
In cazul in care sesizati o problema legata de produsele si serviciile Electric Masters SRL, respectiv www.charisma-deco.ro,  care nu au fost solutionate cu persoanele responsabile de procesul de vanzare si expediere produse, va rugam sa trimiteti un email in atentia d-lui Marius Dobromir - Director Vanzari Electric Masters, la adresa de e-mail vanzari@charismatrade.ro, fiind persoana responsabila cu solutionarea problemelor de natura legala si a reclamatiilor.
Dupa sesizarea unei probleme intampinate in relatia cu Electric Masters SRL, respectiv www.charisma-deco.ro, veti fi contactat telefonic sau prin email in maxim 2 zile lucratoare de reprezentantul Charisma Deco pentru a gasi o solutie pentru rezolvarea situatiei dumneavoastra.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul charisma-deco.ro își rezervă dreptul de a modifică structura și interfață oricărei pagini sau subpagini a site-ului charisma-deco.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@charisma-deco.ro