In mod normal, magazinul online www.charisma-deco.ro, respectiv Electric Masters SRL, comercializeaza si distribuie produsele sale doar pe teritoriul Romaniei. Din acest motiv, sistemul nu permite plasarea comenzilor in afara tarii.

Pretul  transportului

Pentru comenzile cu valoare sub 300 RON, pretul transportului este de 20 RON pentru plata ramburs si 15 RON pentru plata online..
Pentru comenzile cu valoare peste 300 RON, transportul este gratuit, indiferent de metoda de plată.

Termenul de livrare a produselor

Timpul de livrare a comenzilor este de 1-2 zile, in cazul produselor aflate pe stoc. Din cauza nivelului foarte mare de aglomerare a curierilor, coletele pot suferi intarzieri in lunile noiembrie si decembrie. 

Pentru comenzile lansate vineri după ora 14,00 livrările se vor efectua în cursul zilei de luni. 

Modalitatile de livrare a produselor

Dupa introducerea tuturor produselor in cosul de cumparaturi, ai de ales intre trei metode de livrare a produselor:

1. Ridicarea de la sediu - NU se plateste transportul sau alt cost suplimentar

Produsele comandate pot fi ridicate din Craiova, de la Showroom Aroma Landfara a se achita niciun cost pentru transportul lor.
Odata plasata comanda si platita online cu cardul, daca ai bifat optiunea Ridicare personală Showroom Aroma Land, te poti deplasa la adresa indicata  pentru ridicarea produselor, in timpul programului de lucru.
Avem rugamintea de a ne anunta telefonic ziua si ora cand doresti sa ridici coletul.

2. Curier Rapid 

Produsele comandate pot fi expediate prin firme de curierat rapid (SameDay  sau DragonStar). Timpul de livrare a comenzilor este de 1-2 zile, in cazul produselor aflate pe stoc.

3. Livrare SameDay EasyBox

Produsele comandate pot fi expediate cu livrare la SameDay EasyBox, in functie de optiunea bifată. Timpul de livrare a comenzilor este de 1-2 zile, in cazul produselor aflate pe stoc.
Din cauza nivelului foarte mare de aglomerare a curierilor, coletele pot suferi intarzieri in lunile noiembrie si decembrie. 

Livrare internationala

Putem efectua, la cerere, livrari internationale in cadrul Uniunii Europene. Pentru acest tip de solicitari, te rugam sa ne contactezi la comenzi@charisma-deco.ro, precizand produsul sau produsele dorite si tara in care doresti sa fie expediat coletul, urmand sa iti comunicam costul transportului aferent comenzii tale.