Idei de cadouri


Cadouri pentru ea

Cauți un cadou deosebit pentru iubita ta? Din experiența noastră de peste 20 de ani în arta cadourilor, majoritatea clienților care au căutat un cadou pentru iubita/soție/logdnică, au ales casetele de bijuterii. De ce? Pentru că aceste casete sunt deosebite și atrag privirele, dar mai ales pentru că sunt foarte utile.


Ce poate fi mai frumos decât să ii oferi un cadou atât de util încât să îl folosească zilnic cu drag?

Oferă-i o cana pe care să o folosească și care să îi aducă aminte de tine cu drag de fiecare dată când își va servi ceaiul sau cafeaua preferată.


Momente de bucurie?

Imortalizează-le și pune-le într-o ramă pe măsură!

Sigur în ultima vacanta ați făcut o grămadă de poze, iar dintre acestea știi sigur care îi plac și ei. -i o surpriza și înrămează poza ei preferata din ultima vacanta sau din momentele voastre mai deosebite.

Cu siguranță o vei impresiona!Oferă-i florile ei favorite într-o vază pe măsură!


Sau dacă vrei să fii creativ și să combini utilul cu plăcutul, poți să-i faci cadou un bol în care să pui potpourri (flori uscate parfumate). Nu numai că vei obține un obiect decorativ, dar parfumul oferit de potpourri va crea o ambianță plăcută.

Alege un potpourri potrivit!


Relaxare deplină! Uleiurile esențiale 100% naturale și cele parfumate fac minuni atunci când vine vorba de starea de spirit


Nu numai că îi vei transmite cât de mult ții la starea ei de bine, dar o vei vedea mai des zâmbind. Până la urmă, după cum vine vorba aceea „o nevastă fericită este o viață fericită”, nu?

Alege pachetul potrivit pentru ea!


Cadouri pentru elSoțului tău îi plac ceasurile?


O casetă în care să își păstreze în ordine și în siguranță ceasurile sale favorite este o alegere inspirată. Nu numai că îi vei oferi un obiect util, dar îi vei arăta că îți pasă de lucrurile la care el ține.

Vezi gama noastră de casete pentru ceasuri


Dacă ceasurile nu sunt pasiunea sa, îi poți oferi un obiect decorativ pentru biroul său și care să-l reprezinte. De asemenea, cadoul tău îl va face să se ducă mereu de tine de fiecare dată când îl va privi și va atrage atenția și admirația persoanlor pe care le va primi în biroul său.


 

Poți încerca seturile de cristal Bohemia


Seturile din Cristal Bohemia de cea mai bună calitate sunt o alegere ideală pentru un cadou rafinat! Un decantor sau un set de pahare de cristal Bohemia îl vor impresiona cu siguranță. De asemenea, îi vei oferi ocazia de a-si impresiona musafirii  și de a se simți important atunci când îi va servi.

Descoperă gama noastră de articole de cristal Bohemia!


Sau poate persoana căreia vrei să-i faci un cadou are o anumită pasiune pentru mașini, trenuri, etc.? Atunci îi poți oferi o miniatură metalică care să-i reflecte pasiunea. Cu siguranță o să fie un cadou special pe care îl va aprecia mult.

Arată-i că îți pasă de pasiune sale!

Arat-i că îl apreciezi!

Alege-i ceva ce îl va încânta!

 


Atmosferă relaxantă și parfumată la locul de muncă cu ajutorul aroma difuzoarelor!


Oferă-i un difuzor de aromaterapie cu câteva uleiuri esențiale pentru a-l ajuta să se concentreze și să depășească mai ușor perioada respectivă.  Iată câteva exemple de uleiuri pe care ți le recomandăm:

 

În plus, persoanele care vor intra în biroul său vor fi cuprinse de aroma acestor uleiuri esențiale și vor avea o stare de spirit bună. Drept urmare, acest lucru care va duce la crearea discuții productive și creative.

 Alege-i un difuzor de aromaterapie potrivit!

Descoperă beneficiile uleiurilor esențiale!

 

 

Cadou de casa noua

Avem peste 20 de ani în oferirea de cadouri și decorațiuni. Îți punem la dispoziție peste 800 de idei prin care vei impresiona cu siguranță!

Explorează categoriile noastre și vei găsi cu siguranță un produs potrivit pentru persoana căreia vrei să-i faci ziua mai frumoasă.

 

Cadouri pentru miri


O nuntă este un eveniment special, de ce să nu oferi ceva pe măsura sa?  Poti sa le oferi mirilor un cadou prin care să te țină minte. Seturile noastre de portelan, tacamuri sau de pahare nu numai că vor impresiona prin aspectul lor elegant, dar vor fi și o completare aduse unei case de piatră.

Alege un cadou potrivit pentru miri!