Povestea Charisma a început în 1997, odată cu înființarea companiei. La început a pornit din dragostea de artă și frumos, fiind mai mult un hobby. Cu timpul, odată cu maturizarea noastră ca și companie, am cristalizat misiunea "Arta de a fi unic" și am transformat magazinele Charisma într-un etalon în ceea ce privește designul interior și într-un concept de ceea ce înseamnă un cadou care să te reprezinte.

Compania a crescut organic în cei 19 ani de activitate, având în prezent mai multe magazine fizice și online și o rețea de distribuție en gros importantă. În ultimii ani, firma a stabilit contacte cu furnizori din diferite țări exotice precum India, Thailanda, Bali (Indonezia) și Grecia, de unde am început să importăm produse manufacturiere cu caracter unicat.

Magazinele Charisma, magazinele care te reprezintă, oferă un nou mod de abordare pentru toți cei care doresc o alternativă, obiectele pe care le propunem remarcându-se prin unicitate, originalitate și calitatea materialelor din care sunt confecționate.


Despre produse

Produsele de aromaterapie, uleiuri volatile, bețe parfumate și potpourri vă îmbie să pătrundeți într-o lume specială a mirosurilor, în care închizând ochii să vă puteți trezi înviorați în câmpurile de lavandă din regiunea Provence sau să zburați dincolo de nori în Shangri La, în ținuturile exotice din îndepărtata Indie, unde aromele bețelor parfumate îmbată și seduc prin diversitate...

Din Bali, supranumită și "Island of the gods" (Insula zeilor), am adus sculpturi ce se remarcă prin temele abordate și finețea detaliilor. Folosind materiale naturale precum lemnul de mango, tec, suar și bambus, artiști populari au executat o diversitate de lucrări cu teme inspirate din mitologia hindusă. Pe lângă obiectele decorative, în magazinele Charisma puteți descoperi o gamă foarte variată de veioze și corpuri de iluminat care cu ușurință pot fi regăsite în cele mai pretențioase cămine din marile capitale ale lumii, precum Paris, Londra și New York.

Tot pentru iubitorii stilului exotic și al produselor realizate manual din lemn, piatră sau hârtie din orez, de această dată aduse din Țara Surâsului, Thailanda, vă oferim albume foto, eșarfe, piese de mobilier, vaze din lemn de mango sau flori executate cu migală din suar.

Nici cei care își doresc produse din gama noului trend retro clasic și cel glamour nu vor fi dezamăgiți. Din 2010 am început o colaborare cu o importantă companie din antica Grecie, în urma căreia avem plăcerea să vă introducem în fastuoasa lume a modei și a produselor strălucitoare. Lume în care, cu ajutorul ramelor foto, al tablourilor, seturilor de bucătărie, ceasurilor și oglinzilor cu strasuri și cristale Swarovski, poți să îți configurezi în căminul tău un colț în care să te imaginezi alături de o pleiadă de vedete precum Marilyn Monroe, simbolul glamour al anilor ’50.


Despre Aroma Land

Obiectul nostru principal de activitate este producția de produse de aromaterapie prin brand–ul propriu, înregistrat la Osim: AROMA LAND.
Prezenți pe piața românească de peste 25 de ani, am dezvoltat mai multe categorii de produse și anume: uleiuri volatile parfumate, potpourriuri, bețișoare parfumate, săculeți odorizanți pentru garderobe sau autoturisme, lumânări parfumate, difuzoare parfumate cu bețe etc. 

În prezent spațiile de producție și depozitele noastre se afla în Craiova, unde întreprindem următoarele activități:

  • Producție și ambalare
  • Realizare rețete parfumuri
  • Etichetare produse
  • Activitate de logistică
  • Livrare produse.


Detalii firmă

ELECTRIC MASTERS SRL

  • Registrul Comertului: J16/546/1997, CIF: RO9485309
  • Adresa: Valea Roșie, str. Rovinari, nr. 19, Dolj, Craiova. Capital social: 500 RON
  • Email: comenzi@charisma-deco.ro
  • Telefon: 0770334793 (Luni - Vineri, 9:00 - 17:00)

Social Media