10 motive sa ne alegi


 


1. Experiență de peste 20 de ani în acest domeniu

Povestea noastră începe în 1997, când am pus bazele brand-ului românesc Charisma. La început, totul a pornit din dragostea de artă și frumos, fiind mai mult un hobby. Cu timpul, ne-am asumat misiunea de a oferi produse care au un caracter unic și rafinat. De aceea, avem două motto-uri, respectiv: „arta de a fi unic” și „magazinul care te reprezintă”.

 

2. Un ambalaj precum o carte de vizită

Când vine vorba de cadouri știm exact de ce ai nevoie. De aceea, îți vom pregăti și ambala cadoul într-un mod atrăgător. Astfel, persoana care va primi cadoul tău va fi surprinsă și îi vei lumina ziua.

Îți oferim gratuit acest serviciu pentru o comandă minim 50 lei. În plus, nu trebuie să mai stai cu grija ambalării.

 

3. Felicitare premium scrisă de mână

Un mesaj scris din inimă și de mână face ca darul tău să fie diferit față de cele oferite de alte persoane. De asemenea, persoana care va primi cadoul tău va fi încântată și va aprecia mult acest gest.

 

4. 30 de zile de retur

Obiectul de decor nu se integrează bine în casa ta sau persoana care a primit cadoul tău nu a fost încântată? Nicio problemă! Timp de o lună ne poți returna produsul nefolosit, iar noi ți-l vom înlocui sau îți vom restitui banii.

 

5. Transport gratuit în toată țara

Pentru comenzi de minim 300 vom trimite comanda ta oriunde vei dori.

 

6. Expediere directă a cadoului tău

Persoana căreia vrei să-i faci un cadou  este într-un alt oraș sau nu vei putea ajunge la petrecerea la care ai fost invitat? Te poți baza pe ajutorul nostru! Vom expedia cadoul gata ambalat direct destinatarului.

 

7. Peste 700 de produse

Fie că vrei să faci un cadou pentru partenerul tău de viață, mamă, tată, șef etc. sau pur și simplu cauți decorațiuni pentru casa ta care să te reprezinte, găsești la noi o gamă întreagă de produse pentru orice situație.

 

8. Vom face să pară că a fost ideea ta

Se apropie aniversarea și nu știi cu ce cadou să-ți surprinzi soțul/soția? Vrei să iei un cadou de ziua unei rude apropiate sau cea a șefului tău? Vrei să-ți decorezi casa într-un anumit stil și nu știi de unde să începi?

Te putem ajuta să alegi produsele potrivite pentru ce ai nevoie. Îți stăm la dispoziție la de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00 la numărul de telefon 0770334793 sau ne poți scrie pe adresa marketing@cadouridecoratiuni.ro.

 

9. Îți răsplătim fidelitatea

În funcție de valoarea totală a comenzilor vei beneficia de anumite discount-uri la toate produsele noastre de pe site. Discount-urile sunt după cum urmează:

  • Sub 500 lei valoare totală a comenzilor – 3%
  • Între 500 și 1000 lei – 5%
  • Peste 1000 lei – 10 %

10. Suntem prezenți și în offline – Timp scurt de procesare al comenzii

Păstrăm aceleași prețuri și produse atât în magazinul nostru online, cât și în cele offline. În plus, produsele noastre din site pot fi văzute și în magazinele noastre fizice.Avem două magazine în cele mai mari centre comerciale și un showroom, toate în Craiova. Totodată, pentru a avea un timp scurt de procesare al comenzi putem livra comanda ta direct dintr-unul dintre magazinele noastre.