Difuzor parfum Orange & Cinnamon 125 ml - Editie de Craciun

29,90 RON (TVA inclus)
Transport gratuit la comenzi peste 300 RON.

Livrare la Easybox și la ușă - La un cost de 15 lei cu plata online.

Cumpără 2 Reed Diffusere și primești 30 ml Cadou!
(valabil pana la 15 mar.)
Cod produs - SKU 6421891025530

Difuzorul de parfum Orange & Cinnamon de la Aroma Land a fost special creat pentru a aduce oricărei încăperi aroma vibrantă de citrice și notele profunde de scorțișoară. Perfect pentru spații mici, dar suficient de puternic pentru a înviora atmosfera oricărei încăperi, difuzorul de parfum cu bețișoare Orange & Cinnamon va recrea în orice încăpere atmosfera caldă și înmiresmată a sărbătorilor de iarnă! Ambalajul dedicat, plin de culoare și veselie, transformă difuzorul de parfum cu bețișoare Orange & Cinnamon dintr-o achiziție plăcută pentru casă într-un cadou inspirat pentru Crăciun!

Ambalare difuzor de parfum Orange & Cinnamon – Ediție de Crăciun: o cutie conține o sticluță 125 ml ulei parfumat Orange & Cinnamon, bețișoare lemn.

Mod de folosire: Parfumul se difuzează în atmosfera, în mod constant, cu ajutorul bețișoarelor introduse în recipient. Pentru împrospătarea aromei se recomandă rotirea bețișoarelor cel puțin o dată pe săptămână. Puteți controla intensitatea parfumului prin numărul de bețișoare utilizate și prin frecvența de rotire a acestora. Difuzorul de parfum Aroma Land eliberează parfumul în aer încet și uniform, astfel încât acesta poate persista luni la rând (în funcție de mărimea încăperii și de modul de aerisire al acesteia).

SKU
6421891025530
Categorii
Dimensiune
125 ML
Materiale
Lemn, Ulei parfumat