Idei de cadouri pentru  Ziua Indragostitilor

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine`s Day este un prilej de bucurie pentru toate cuplurile. Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, însă această ocazie ne face să ne bucurăm și mai mult de persoana iubită, ne aduce aminte că viața este frumoasă.

Partea dificilă urmează când trebuie să găsești cadoul perfect. De aceea, am realizat o listă de idei de cadouri pentru ea și de cadouri pentru el, ca tu să te inspiri și să faci alegerea potrivită. 


Cadouri pentru ea


Casete și suporturi bijuterii

Femeile sunt mari iubitoare de bijuterii, acest lucru este de necontestat, iar accesoriile pentru bijuterii sunt extrem de apreciate. Astfel, o casetă de bijuterii va fi cadoul potrivit prin utilitatea sa. În plus, acestea au un aspect plăcut, fapt pentru care pot fi și obiecte de decor.


Ceainice și căni


Cui nu îi place un ceai sau o cafea bună? Cănile pot fi un cadou versatil și util. În plus, acestea pot fi și un cadou memorabil prin faptul că persoana care va primi cadoul tău își va aminti de tine de fiecare dată când va bea din ea.

Totodată, dacă știi sigur că prietena ta este o iubitoare de ceaiuri, atunci un ceainic cu ceașcă o va încânta cu siguranță.


Rame foto


Amintirea unui moment plăcut este întotdeauna un cadou apreciat, în special atunci când vine într-o ramă foto frumoasă.

Femeile iubesc ramele foto. Sunt suflete sensibile, care țin foarte mult la amintirile plăcute. O ramă foto este un cadou elegant, apreciat de reprezentantele sexului frumos.


Cadouri pentru el


Miniaturi metalice


În formă de mașină, motocicletă, barcă sau avion, miniaturile metalice aduc masculinitate oricărui decor. Pot fi utilizate pentru a conferi personalitate biroului, livingului, chiar și dormitorului.


Casete pentru ceasuri


Pentru un domn care se respectă, ceasurile sunt un accesoriu de nelipsit garderobei sale. De aceea, o casetă pentru ceasuri ar fi un cadou inspirat datorită utilității sale.


Articole de cristal Bohemia


Prietenului tău îi plac băuturile rafinate? În acest caz, seturile din cristal Bohemia sunt o bună alegere!

Un decantor sau un set de pahare de cristal Bohemia îl vor impresiona cu siguranță. De asemenea, îi vei oferi ocazia de a-si impresiona musafirii  și de a se simți important atunci când îi va servi.

Comentarii

Articole similare

8 MARTIE - 8 Idei de cadouri!
8 MARTIE - 8 Idei de cadouri!
Alegerea unui cadou poate fi adesea destul de dificilă, deoarece nu știm niciodată dacă ceea ce alegem va fi apreciat de către cealaltă persoană. Totuși, sunt câteva lucruri pe care le poți oferi...
Degustare de pahare
Degustare de pahare
Pentru cine nu-l cunoaște , Daniel Botea este nu numai un simpatic și foarte activ membru al blogosferei oltenești, ci și un pasionat de vinuri bune. Dacă în articolele din blog folosește...
Povestea Aromei
Povestea Aromei
Există multe povești și legende despre cum a fost descoperită aroma și cum a evoluat utilizarea ei de-a lungul timpului, dar aici este o posibilă poveste a aromei: Noi alegem cu grija cele...
Cadouri de Valentine's Day!
Cadouri de Valentine's Day!
Se apropie "Ziua Indragostiților" - cea mai frumoasă zi din viața cuplurilor! Bucură-te de ea împreună cu p ersoana iubită, cu o lista de cadouri special pentru tine! Cadouri...