8 MARTIE - 8 Idei de cadouri!

Alegerea unui cadou poate fi adesea destul de dificilă, deoarece nu știm niciodată dacă ceea ce alegem va fi apreciat de către cealaltă persoană. Totuși, sunt câteva lucruri pe care le poți oferi drept cadou de 8 Martie și cu care nu poți da greș.

Fie că vei alege să oferi un cadou mamei, mătușii, bunicii sau altei femei importante din viața ta, ideile din acest articol se pot aplica în oricare dintre aceste situații.

1. Cristalul de Bohemia - tradiție, eleganță și rafinament

Produsele din Cristal de Bohemia sunt considerate cadouri de lux, datorită valorii și aspectului elegant, reprezentând astfel un simbol al bunului gust. Un Cristal de Bohemia este cu siguranță un cadou deosebit pentru 8 Martie! 

  • Fructiera Bamboo din Cristal Bohemia

Fructiera Bamboo din Cristal de Bohemia

Fructierele de cristal sunt apreciate pentru frumusețea lor și conferă mesei un aspect elegant și sofisticat.

  • Bomboniera mică, cu capac, Bamboo, din Cristal Bohemia


Bomboniera este o decorațiune elegantă pentru servirea sau păstrarea dulciurilor preferate, poate fi accesorizată cu o panglică sau cu flori pentru diferite evenimente.

2. Flori naturale

Cu o floare nu se face primăvară, dar o vei face să zâmbească și să fie încântată. Poți alege să-i dăruiești florile favorite într-o vază cu un aspect deosebit.

  • Vaza ceramică argintie

Vazele ceramice sunt apreciate pentru aspectul lor sofisticat și elegant, fiind capabile să transforme o cameră într-un spațiu rafinat

  • Vaza Glacier, din Cristal de Bohemia

Vazele din Cristal de Bohemia sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și designul elegant. Aceste vaze sunt adesea decorate cu gravuri sau tăieturi elaborate, care adaugă un element suplimentar de frumusețe și eleganță. Sunt apreciate în mod special pentru strălucire, creând astfel o luminozitate frumoasă în cameră.

3. O casetă de bijuterii

Orice doamnă care se respectă are o colecție vastă de bijuterii și accesorii. Totuși, pentru toate aceste lucruri, o casetă de bijuterii este un cadou de 8 Martie util. În plus, datorită esteticii lor, casetele de bijuterii sunt și un obiect de decor potrivit pentru dormitor.

  • Caseta bijuterii Virke

Casetele de bijuterii, realizate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi lemnul, pielea, plasticul sau metalul, pot fi decorate într-o varietate de stiluri și culori pentru a se potrivi cu decorul camerei. 

4. O ceașcă și cafeaua ei preferată

O ceașcă imprimată deosebit și o cafea de calitate sunt combinația perfectă pentru orice doamnă. De fiecare dată când va bea din ceașca oferită, gândul ei se va îndrepta către tine.

  • Set cafea 2 persoane Klimt

Setul de cafea Klimt este folosit ca decor inspirat de operele artistului austriac Gustav Klimt. Este realizat din porțelan, iar designul poate fi inspirat de diverse opere ale artistului, cum ar fi "The Kiss" sau "Portrait of Adele Bloch-Bauer". Este de obicei decorat cu ornamente aurii și modele complexe, care evocă stilul decorativ Art Nouveau, caracteristic pentru opera lui Klimt. 

5. Decor - cărbune activ bambus

Decorul cu cărbune activ de bambus este o tendință populară în designul interior modern. Cărbunele activ este adesea folosit în filtrarea apei sau aerului, datorită capacității sale de a elimina impuritățile și substanțele nocive.

  • Flori și pernuțe textile parfumate

Florile parfumate sau pernuțele textile cu cărbune activ pot ajuta la îmbunătățirea calității aerului din interiorul locuinței și pot adăuga un element interesant și ecologic în designul interior.

6. O decorațiune de interior

Statuetele din rășină sunt fabricate prin turnare, iar apoi sunt finisate și pictate manual pentru a crea un aspect realist și plin de viață. O astfel de statuetă poate fi un cadou minunat pentru o mamă, pentru a-i arăta cât de mult este apreciată dragostea și grija sa. 

  • Statueta rășină Mama și copii

Statueta din rășină reprezentând o mamă cu copii poate fi un cadou sau un obiect decorativ minunat pentru orice casă. Statueta este concepută pentru a ilustra legătura puternică și dragostea necondiționată dintre o mamă și copiii ei.

7. Un difuzor de aromaterapie

Un difuzor de aromaterapie împreună cu uleiurile parfumate care conțin aromele ei favorite, vor fi un cadou deosebit.

Difuzorul de aromaterapie Relax este un dispozitiv care difuzează uleiuri esențiale într-o cameră pentru a crea o atmosferă relaxantă și revigorantă. Poate fi alimentat prin intermediul unui cablu USB sau prin intermediul unui adaptor electric și poate fi folosit cu o gamă largă de uleiuri esențiale. 

8. O ramă foto

O amintire a unui moment plăcut reprezintă un cadou special. De aceea, poți alege să înrămezi o fotografie a unui moment frumos pe care l-ai împărțit cu persoana respectivă. Poți alege o ramă elegantă care să reflecte bucuria momentului din fotografie. Poate fi un cadou modern și personalizat, cât și un accesoriu de decor pentru cameră sau birou.

Sperăm că te-am inspirat cu aceste idei de cadouri și suntem sigur că alegerea ta va fi apreciată de persoana dragă, cu ocazia zilei de 8 Martie!

Comentarii

Articole similare

Degustare de pahare
Degustare de pahare
Pentru cine nu-l cunoaște , Daniel Botea este nu numai un simpatic și foarte activ membru al blogosferei oltenești, ci și un pasionat de vinuri bune. Dacă în articolele din blog folosește...
Povestea Aromei
Povestea Aromei
Există multe povești și legende despre cum a fost descoperită aroma și cum a evoluat utilizarea ei de-a lungul timpului, dar aici este o posibilă poveste a aromei: Noi alegem cu grija cele...
Idei de cadouri pentru  Ziua Indragostitilor
Idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor
Ziua Îndrăgostiților sau Valentine`s Day este un prilej de bucurie pentru toate cuplurile. Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, însă această ocazie ne face să ne bucurăm și mai mult de persoana...
Cadouri de Valentine's Day!
Cadouri de Valentine's Day!
Se apropie "Ziua Indragostiților" - cea mai frumoasă zi din viața cuplurilor! Bucură-te de ea împreună cu p ersoana iubită, cu o lista de cadouri special pentru tine! Cadouri...