Fructierele | Ce rol au în bucătărie?

Fructierele sunt niște obiecte de servire de bază în orice gospodărie. Acestea sunt folosite pentru a ține atât fructe dar și dulciuri, legume, snacksuri sau decorațiuni.

Pe lângă utilitatea demonstrată, fructiera este și un obiect decorativ perfect pentru a adăuga culoare și stil  în bucătărie sau sufragerie Luând în calcul aceste aspecte, putem spune despre fructiere că sunt un accesoriu must-have în orice casă.

Fructiera Glamorous, Sticla&Metal, Charisma, D35x20 cm

Fructiera Glamorous, Sticla&Metal, Charisma, D35x20 cm


Iată și alte motive pentru care o fructieră îți poate fi necesară:


Te ajută să mănânci mai multe fructe.

Fructierele sunt o modalitate simplă de a crește cantitatea de fructe pe care o consumi. Atunci când vezi un bol plin cu fructe colorate, te încurajează să alegi variantele mai sănătoase în loc să tinzi spre gustări nesănătoase cum ar fi chipsurile sau prăjiturile.

S-a observat că majoritatea persoanelor care au de ales între un fruct sau o prăjitură, vor alege să mănânce mai multe fructe în favoarea prăjiturilor.


Te ajută să fii mai atent la alimentele pe care le cumperi.

Să ții o fructieră pe masă, în bucătărie sau în living, este un reminder vizual a ceea ce ar trebui să mănânci. Fiind expuse la vedere, poți lua în calcul mult mai ușor ce alimente se află deja în casă și te ajută să-ți aduci aminte să le mănânci.

În plus nu mai simți nevoia să cauți prin dulapuri și să deschizi sertare pline de gustări nesănătoase pe care să le consumi doar pentru că sunt acolo.


Aduce un plus decorativ oricărei locuințe.

Fructiera Golden Glamour, Charisma, Sticla&Metal, D24x21 cm

Fructiera Golden Glamour, Charisma, Sticla&Metal, D24x21 cm


Cei mai mulți oameni se gândesc la o fructieră că este doar un vas pentru a-și păstra fructele preferate. Însă datorită materialelor diferite din care poate fi concepută, o fructieră din sticlă și metal poate reprezenta în același timp și o decorațiune deosebită.

 

P.S: Pentru un plus de creativitate îți oferim o mică idee: Pe lângă fructe, poți să adaugi potpourii pentru o notă de eleganță și pentru a parfuma aerul.

Comentarii

Articole similare